3. Subregional Contest (Poľný deň) 2019

Tohtoročného Poľného dňa sa za náš rádioklub zúčastnil len Dušan, OM3WAK, keďže ja (OM8WG) som členom závodného tímu v našom partnerskom rádioklube OM3KTR a tento závod chodím vždy s nimi na pásme 144 MHz, kde sa striedam s Jurajom, OM2XA.

Dušan oprášil jednu anténu čo mal v pivnici, 10 elementovú BOXKITE-X, a rozhodol sa ju vyskúšať v závode. Vzhľadom na Dušanove obmedzené možnosti, pripevnil ju len na rotátor, ktorý má na balkóne.

V závode Dušan urobil 27 spojení s bodovým ziskom 2035 bodov. ODX bol 9A0V, zo štvorca JN95PE, čo predstavuje 427 km. Po mojom príchode z Trnavy mi Dušan porozprával ako to tu na „východe“ prebiehalo, čo sa dialo na pásme, kto bol ako široký a pod.

Ja som sa snažil pod značkou OM3KTR zo štvorca JN88VL o skedy zo stanicami z východu, ako napríklad s Peťom OM8AND a Imim OM8KD, ktorí boli na KST2me chate, ale bezvýsledne. Nepočuli sme sa. Snáď v inom závode, keď budem zase v OM3KTR. :) Ako sa darilo mne v OM3KTR si môžete prečítať tu.

Záverom len, Dušan, ďakujem, že si si našiel čas a spravil aspoň pár spojení pod OM3KSI. Ďalší závod, IARU Region-1 VHF Contest, v septembri už ideme spolu. :)

1 odpovedať

Komentáre sú vypnuté.